Om Galleriet

Det mesta hos Astha händer i galleriet, det är här vi har våra kreativa workshops, vår morgonyoga och våra Astha viva-kvällar. Under våra Vintage weekends har du möjlighet att sälja eller fynda utvald second hand i galleriet och däremellan öppnar vi upp för dig som konstnär att ställa ut din konst här. Välkomna!


I Galleriet under året:


UTSTÄLLNINGAR
Astha älskar konst och konsthantverk som berör och öppnar därför upp galleriet för dig som vill visa upp ditt skapande i en kreativ miljö för ett veckoslut eller två.

Kontakta oss för intresseanmälan! 


VINTAGE WEEKENDS
Här har du möjlighet att hyra en meter för försäljning av utvalda plagg, söndagar släpper vi även in prylar.

Boka plats för försäljning! MARKNADER
Astha älskar även marknader, en skördefest i september & julmarknad i december står på agendan. Mer info kommer...

 


VÅRSALONGEN
Astha älskar konst i alla dess former och vill inget hellre än att kreativiteten ska sprudla i Enskede. Därför anordnar vi en vårsalong under tre veckoslut 22/4 - 6/5 och det är öppet för alla att skicka in foton på 1-3 originalverk samt storlek, teknik och pris till [email protected] före den 20 mars. Vår jury gör ett urval baserat på storlek; då galleriet har begränsat med plats, pris; Vi önskar att konsten ska spridas ut i våra hem så vi prioriterar konstverk under 5000 kr och har ett tak på 8000 kr (försäkring står konstnären för).

Urvalet görs också med tanke på helheten. Utvalda konstnärer meddelas den 27 mars. Inlämning sker hos Astha helgen den 1 - 2 april. Sålda verk hämtas ut den 7/5 och betalas via swish/giro direkt till konstnären, Astha tar ingen provision. Pris för medverkan 450 kr  som betalas samband med inlämning den 1-2/4 (i priset ingår administration, marknadsföring, lokal, personal & vernissagefest) Sålda verk hämtas ut den 7/5 och betalas via swish/giro direkt till konstnären. Ansök här!