Välkommen till Asthas värld!

Asthas värld rymmer ett galleri, en butik och fyra ateljéer. Det är en plats full av möjligheter, kreativa workshops, yoga, marknader, företagsevent och utställningar, helt enkelt en plats för upplevelser. Men ingen plats är fullkomlig utan människor, möten och samtal. Så hos Astha skapas utrymme för kreativitet, kunskap, kraft och kärlek. 

Astha är även ett kreativt kollektiv där ett flertal entreprenörer, hantverkare och konstnärer samlas och samarbetar.

Till Asthas vänner!

Vi är Astha

Kristina Castell och Marie Wärme. En duo med en galet stor dos av energi, kreativitet, värme och kraft! Vi träffades genom våra söner Eddie och August och det slog gnistor direkt!Marie Wärme är en multikonstnär och inredare med över 12 år som inredningsredaktör på Sköna Hem i bagaget. Hon har en aldrig sinande bank av idéer och inspirationen kommer främst i mötet med nya människor och platser. Marie är en magiker som gör att allt hon skapar blir ett fyrverkeri av skönhet och eklektisk elegans. Trivs som allra bäst med familj & vänner i egenritade huset i Stockholms skärgård, -”öns begränsade resurser gör mig än mer kreativ” säger hon.


Driver även Marie Wärme Interior, Studio ie och inredningspodden Känsla & Förnuft.


Kristina Castell är nätverkaren de luxe.  Hon älskar att sammanföra, samtala med och möta människor, Att diskutera små och stora frågor över en kaffe, bit mat eller en aperitivo är hennes livselixir.  Kristina har en bakgrund som skådespelare, bartender servitris och akutsjuksköterska. Hon blev barnmorska och senare policyrådgivare med fokus på global hälsa och har jobbat för FN och ideella organisationer, och brinner för alla människors rätt att bestämma över sin kropp och liv. Under flera år bodde hon i Asien innan hon landade i Enskede Gård tillsammans med sin familj och katt.  

 Tillsammans är vi Astha och med hopp och tillförsikt* ser vi fram emot möten med er. 

*som Astha betyder!

Porträtt av fotograf Patrik Ivarsson.


Vad vi gör

ASTHAS TORSDAGAR
Kickar – En prestigelös kreativ helkväll där skaparglädjen fyller oss med ny energi och ger oss en välbehövd paus i vardagen, ett proffs i ämnet, material och gott att äta & dricka är givna ingredienser. Till Asthas kickar!
Astha Viva – En kväll, en gäst, ett viktigt samtalsämne i en skön atmosfär. Till Astha Viva!

YOGA HOS ASTHA
Fredagsyoga med frulle – 7.30-8.15 med en härlig frukost fram till 9.00.
Yoga bokas här!

GARAGET
I garaget finner ni vår lilla skattkammare fylld med noga utvald Vintage, Second hand från Em’s, Remake från Studio ie och Astha Up collection samt handgjorda smycken och unikt konsthantverk från våra Locals. Här har även du som kreatör möjlighet att poppa upp under en månad med marknadsföring i våra olika kanaler och plats i webbshoppen.

Till garaget!


GALLERIET
Utställningar – Astha älskar konst och konsthantverk som berör och öppnar därför upp galleriet för dig som vill visa upp ditt skapande i en kreativ miljö för ett veckoslut eller två.
Vintage weekends – Här har du möjlighet att hyra en meter för försäljning av utvalda plagg, söndagar släpper vi även in prylar.
Marknader – Astha älskar även marknader, en skördefest i september & julmarknad i December står på agendan.
Vårsalongen – Under två veckoslut i April öppnar vi upp för en kurerad konstutställning med era verk i valfri teknik, skulptur, textil, teckning, grafik, måleri eller blandteknik. 

Läs mer om Galleriet här!