Viva The Fashion Revolution

  • 300 kr

Vi pratar Slow Fashion med vår In House expert Jennie Dahlen! Vår bästa stylist Åsa Hellberg Norlin är också på plats...


Finns kvar
Dela
Artikelnummer: 31

ASTHA VIVA 21/5 kl 18:30 - 21:00

Vi pratar Slow Fashion med vår In House expert Jennie Dahlen! Vår bästa stylist Åsa Hellberg Norlin är också på plats och hjälper till med styling och know how kring hur vi kan styla med second hand och lilla butiken är öppen! Bubbel och nåt gott ingår såklart!

Varje år kastar den genomsnittlige svensken 7,5 kilo kläder rakt ner i soporna och vår konsumtion av kläder bara ökar. Hur påverkar det här oss som konsumenter, de som producerar våra kläder, klimatet och miljön? Jennie berättar om läget i modeindustrin men också hur vi skapar en garderob som både håller i sömmarna över tid och överlever snabba trendväxlingar. Jennie Dahlén delar med sig av sina bästa råd om hur vi kan tänka kring inköp, hur vi tar hand om våra kläder på bästa sätt och om hur mode och kläder kan vara både roligt och hållbart.

Jennie har skrivit böckerna Slow Fashion – din guide till smart och hållbart mode och Klä barnen – växa, ärva, fixa, laga, en bok om barnkläder. Jennie håller också lagningskurser och hjälper företag med deras hållbarhetsarbete.

Kom och lär dig mer om modeindustrin samtidigt som du inspireras till ett mer kreativt och hållbart förhållningssätt till din garderob!