Feeling Great Weekend 16 & 17 mars

  • 950 kr

Det är mars och solen börjar komma fram ur sitt gömställe, men det är fortfarande lite mörkt ute och fåglarna är fortfarande kvar på sydliga breddgrader...

Produkten är tyvärr slutsåld. :(

Dela
Artikelnummer: 29

Det är mars och solen börjar komma fram ur sitt gömställe, men det är fortfarande lite mörkt ute och fåglarna är fortfarande kvar på sydliga breddgrader. Livet är helt enkelt lite sådär råttgrått. Hur kan vi bryta det? Jo genom en feeling great  weekend  på Astha såklart!

Du kan boka upp båda dagarna alt välja en av  dagarna

Pris: 950 för en dag 1700 för två dagar


Program

16/3

09:30 Landa med en kopp te i värmen hos Astha

09:45- 10:00 Lätt vinyasa flow med Liselott Bergman

10:00 - 10:30 Guidad meditation med Alice Murray

10:30 -11:00  Paus och fika

11:00 -13:00 Workshop med yoga och eteriska oljor med Liselott Bergman och Cajsa Fägersjö Bjerner, där vi förenar två kraftfulla verktyg för hälsa och välbefinnande.

13:00-14:00 Färgsprakande superlunch tillagad av Regina Rojas

14:00-15:00 Tarotläsning med Alice Murray

15:00 - 16:00 Feeling good cocktails


17/3

09:30  Landa med en kopp te och litet gott i värmen hos Astha

10:00 - 12:00 Hatha Yoga workshop med fantastiska Emile Eldridge

kommer Emelie guida och stötta dig igenom en klass som erbjuder andning/pranayama, positioner/asanas, yogisk lära och utrymme för reflektioner samt guidad meditation och vila. Klassen kommer förhoppningsvis att ge dig en känsla av nyfunnen kunskap, ett inre lugn och djup återhämtning. En balans av medveten andning, rörelse, fokus och aktiv vila.

12:00 - 13:00  Färgsprakande superlunch tillagad av Regina Rojas

13:00 -15-00  Huden i fokus med myter, fakta, tips och hudanalys med hudforskaren Johanna Gilbro från Skinome. Vi pratar solskydd och hur vi på bästa sätt kan vårda vår hy, utan konserveringsmedel och läskiga ingredienser.

15:00 - 16:00 Bubbel och babbel


Lite om våra feeling great gurus och passen under helgen:


Liselott Bergsman och Cajsa Fägersjö Bjerner kommer hålla en välgörande workshop där vi förenar två kraftfulla verktyg för hälsa och välbefinnande; yoga och eteriska oljor.


Genom att kombinera dessa två helande krafter kommer vi att inspirera dig på en resa till balans och harmoni för både kropp och sinne.

Lise-Lott guidar in i en lugn yoga som allteftersom öppnar upp för lite mer energi och lekfullhet, som passar alla. Vi släpper på krav och prestation, och tar oss in mot, och landar i kroppen och sinnet.

Med hjälp av de eteriska oljorna har du möjligheten att ta med en intention in i din yogan praktik. Ett sätt att odla ett frö, manifestera mot något du önskar, en riktning i livet, eller släppa taget om något som inte längre servar dig.

Cajsa kommer att introducera några av de mest användbara oljorna och du kommer få möjlighet att testa, dofta och känna dess egenskaper i praktiken. Du kommer även att få blanda ihop din alldeles egna olja och ta med hem efter dagen.

Alice Murray är arbetar med healing, kinesiologi och intuitiv coaching och kommer guida oss genom en visualiseringsmeditation samt en gemensam läsning med Tarotkort.


Emilie Eldridge

Emelie Eldridge är en internationell yogalärare och lokal Enskedebo Hon har en  bred akademisk, klinisk och spirituell utbildning och med 10 års erfarenhet som yogalärare och reiki master  från Sverige, Hawaii och Mexiko. Hon tillför djup kunskap, innerlig kärlek och vänlighet till sina sessioner som passar alla nivåer av utövare.

I vår 2 timmars Hatha yoga workshop kommer Emelie guida och stötta dig igenom en klass som erbjuder andning/pranayama, positioner/asanas, yogisk lära och utrymme for reflektioner samt guidad meditation och vila. Klassen kommer förhoppningsvis ge dig en känsla av nyfunnen kunskap, ett inre lugn och djup återhämtning. En balans av medveten andning, rörelse, fokus och aktiv vila.

”Yoga är en av de bästa sakerna som någonsin hänt mig, den förändrade mig och fortsätter att förändra mig och mitt dagliga liv på alla plan. Den yogiska vägen är en ödmjuk resa, in i den inre och yttre världen. En värld som erbjuds av och på mattan, där vi alla är studenter som ständigt utvecklas och växer, där vi får möjlighet att möta och fördjupa kopplingen till oss själva, varandra, och världen kring oss genom lyhördhet, ärlighet och vänlighet. För mig är yoga rörelse och stillhet, tillåtelse och acceptans, kärlek och förlåtelse och mycket mer! En djup och intim relation byggt på sårbarhet, närvaro och tillit.

"Min djupaste önskan som yogalärare är att göra mitt bästa för att inspirera, utbilda och dela kärleken som förändrade mitt liv med andra, från hjärtat och för själen.”


REGINA ROJAS

Regina Rojas är vår fantastiska kock under helgen. Hon är utbildad socionom och arbetar som det sedan 15 år tillbaka. Vid sidan om är hon även utbildad vegansk/rawfoodkock samt har även grundutbildning i näringslära. H

Regina har peruanskt ursprung och håller varmt om sina peruanska rötter, vilket bl.a. speglas i hennes matlagning som är en fusion av flera olika världskök och som kan anpassas utifrån särskilda kosthållningar tack vare hennes kompetens inom växtbaserad kost och näringslära.


SKINOME

Skinomes unika koncept bygger på över tio års forskning på hud och hudvård och har utvecklats under ledning av hudforskaren och författaren till den framgångsrika boken "Hudbibeln”, Dr. Johanna Gillbro. Skinomes hudvård är färsk, aktiv och mikrobiomvänlig. Hudegna ingredienser används i stor utsträckning och produkterna rekommenderas att förvaras i kylskåpet. Användningen av tillsatser minimeras och de aktiva ingredienserna ger full effekt tack vare just kylförvaringen samtidigt som de är snälla mot hudens goda bakterier. Alla produkter är unisex och utvecklade av Skinomes team av kemister i det egna laboratoriet i Stockholm.